-25 och 1 meter snö?! Skojar ni eller!?

februari 2, 2010

 

Wow det börjar närma sig. Europa. Sverige. Vilken skillnad. Jag älskar nog USA. Kommer nog alltid göra det. Det är sån puls här på något sätt. Här händer så mycket. Undrar vad jag har saknat egentligen på hemmaplan? Ja, förutom alla vännerna och Bridge så har ju Stockholm en stor plats i mitt hjärta. Det och mycket annat. Kommer nog inse att jag har saknat rätt många grejer när jag kommer hem. Så skönt med svenska prylar.

Men som jag skrev tidigare så längtar jag också tillbaks till min andra sejour här. Det ska bli alldeles underbart då också. Vädret kommer vara kanon då, eftersom det närmar sig sommaren. Tyvärr var det ju nästan 3 veckor då det var riktigt dåligt väder nu. Ja och så regn ibland, vilket jag förvisso älskar men ändå. Jag önskar dock av hela mitt hjärta att jag får ha mitt egna ställe när jag kommer tillbaks. Men det är svårt. Jag har nog kollat på nästan 40 lägenheter (ja jag vet!) och inte riktigt hittat drömlyan. Eller jo två stycken, men de har inte varit möjliga. Vill så gärna ha mitt hem här. Ett av dem. Inreda. Fixa. Dona. Handla hem grejer. Sätta min prägel. Vill ha balkong med riktig oceanview. Höra vågorna. Solen ska ligga rätt. Lägenheten ska vara fräsch, jag menar här finns ju ingen ”Papa”.  Tydligen en svår ekvation i det här landet. I Sverige är vi galet bortskämda med hög standard och fina objekt. Men jag har inte gett upp. Det gör jag aldrig.

Undrar hur Fröken Hoj ska klara sig?

Nu sitter jag och dricker varm choklad. Det är sååå gott. Vit varm choklad direkt från Starbucks. Jag är beroende av det och NEJ det är INTE så nyttigt. Men jag var på David Barton ikväll med underbara Jonas. Jag sprang 8 km så det får funka. Hade TV-skärm i löpbandets panel. Ja, alla har det. Efteråt ångbastade jag länge och njöt av att bara vara jag. Fast det var många andra där.

Jag kommer nog flyga härifrån på fredag. På torsdag ska jag se Rihanna (hoppas på en intervju). Sen tror jag att det blir Los Angeles på fredag för en intervju lördag morgon och sen Europa lördag eftermiddag och landar söndag i Stockholm. Mycket lösa trådar. Men Sverige är inte långt borta.

Jag har faktiskt varit på jakt efter kläder och skor som klarar -25 och 1m snö idag tisdag. Pappa ringde och berättade vad jag hade att vänta mig. Ja, i alla fall i Smålandskogarna. Själv åker han till Thailand i 2 veckor… Hittade inte så mycket. ALLT är i stort sett anpassat för 25 grader varmt istället. Men hittade en helt fabulous huva som hade ”inbyggd” halsduk. Vi hörs! Så snygg! Den blev det. Ja, det räcker väl? Svårt. Får bli lite shopping i Sverige tror jag. Här har de ingenting. Det är liksom inte riktigt sån vinter här.

Låg på beachen idag. Tog in ljudet av vågorna. Jag älskar det.

Superbowl 042

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories