I do – och Senior High?

mars 13, 2010

untitled

Jag hoppas inte jag vänjer mig vid detta. Det är så synd att man efter ett tag ofta tar det man har för givet. Jag vill även om några månader baxna när jag går ut på balkongen och ser havet. Jag vill uppskatta värmen varje dag. Jag älskar den. Jag älskar att vara här. Det är underbart och känns fantastiskt.

Jag gick en runda idag. Bland annat förbi Senior High Miami Beach. Senior High låter så mycket coolare än gymnasium. Eller hur?

Planerar att spela golf på söndag. Riktigt sugen är jag och med många anmälda till RLC Masters detta år är det viktigt att jag ligger i hårdträning. Jag bor läskigt nära Miami Beach Golf Club. Ja, jag kan till och med gå med golfbagen på ryggen.

Har nu fått internet hemma. Underbart. Också en lyx man lätt vänjer sig vid. Hemma i Stockholm har jag ett avancerat (skrev först advancerat för att jag är amerikaniserad) nätverk som funkar överallt och alltid. Lyx. Men nu kan jag äntligen börja jobba igen, även här. Längtar faktiskt.

Nästa helg börjar Körslaget! Det ser jag fram emot av flera anledningar. Jag säger bara heja Småland. Och heja Gabriel.

Imorrn sjunger Anna Bergendahl och Kristian Tåje i Globen. Jag hoppas ni vinner. Håller alla tummar. Ni är helt enkelt bäst. Kommer Anna ha sina Converse? Wish I was there.

Kommer nog alltid att uppmärksamma alla flotta bilar som susar förbi här. Limos i mängder, Corvettes, Ferraris, Maseratis, Bentleys osv. Själv saknar jag min Mercedes. Jag älskar den. Kan man älska en bil?

I do.

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories