2014 – My year

februari 2, 2015

Så då var ju 2014 över. Ja, vi är ju redan inne i februari och att tiden går fort är ingen myt. Jag tänker ofta på hur man ska fånga den bättre. Göra det bästa av tiden man har. Vill inte missa något. Vill inte prioritera fel. Ständigt denna prioriteringsångest. Tänker faktiskt ändra lite på det i år. Mina prioriteringar.

2014 var ett fantastiskt år. På alla sätt. Minns inte mycket som var mindre bra. Det största för mig var att Kim Anderzon lämnade oss. Alldeles för tidigt och på grund av sjukdomen cancer. Skit och det gjorde såklart mig och många väldig ledsen. I övrigt så möjligen att jag hade velat ha mer tid med nära och kära. Men annars så minns jag inte mycket mindre bra. Jag är lyckligt lottad. Väldigt. Och skonad. Just det polisen tog mig och ville sätta mig i fängelse på Island men det är väl det. Jag lyckades krångla mig ur (läs betala böter) till slut. Plussidan? Ja, som sagt ett fantastiskt år.

I övrigt sålde jag Pärlan, köpte Volvo (som bytte skepnad tre gånger) och en lastbil (!). Reste massor. Too much nästan för att hinna njuta. Mycket journalistresor vilket resulterade i ett antal artiklar. Blev med kontor. Red islandshäst. Åkte skidor i Åre, St. Moritz och i Lech. Åkte till Bulgarien. Var i Miami och New York. Köpenhamn med RLC.  Och alla fantastiska platser i Sverige, inte minst Småland och Gotland. Katalonien med Johanna på magisk resa. Chicago med pappa och lillebror för att springa mara. Och på tal om lopp så sprang Hellen, jag och Johanna Göteborgsvarvet. Två utställningar hann jag med såväl på Billingen i Skövde som på Scandic Opalen i Göteborg. En reklamfilm för Radiotjänst. Susan Sarandon lämnade ett citat om min första bok C, som nu är översatt för den amerikanska marknaden. Hösten handlade mest om Rosa kokboken men så även EATSweden och SPASweden samt Smålandsgran som upptog sista två månaderna i år. Och så startade jag två aktiebolag. Yes my year 2014.

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories