2: advent och gospel

december 7, 2009

Miami Beach 058

Idag har jag sett gospel live! Vilken känsla! En jättekör på scen och fantastiska körledare. Jag  tror jag såg två vita i den stora kören. Ja, i publiken så var jag en av högst tio. Kände mig verkligen vit idag, trots min solbränna. Gospel är maffigt! Man ryser i hela kroppen när man lyssnar. Jag satt väldigt långt fram. Otrolig lokal. Nog aldrig varit i en sån stor konserthall. Jag har varit i rätt många. Richard Smallwood en gospel legend stod på scen och alla sjöng med. Ja, alla stod upp och höll höger hand i luften och sjöng “Halleluja”. Richard har vunnit flera Stellar Awards och också varit nominerad till ett flertal grammisar.

Älskar min iPod som filmade ovan klipp… Kul!

Miami Dec 002

Åkte taxi hem med Edwardo från Mexico. Han var väldigt pratglad och erbjöd mig nån av sina tre cubanska vänner att gifta mig med. Ja, inte av kärlek. Nej, för uppehållstillståndet. Många gör så. Cubanerna ville bara ha $10 000. Jag tackade vänligen men bestämt nej. Hade inte tänkt att betala någon för att gifta sig med mig. Så illa får det inte bli.

Stannade på Publix och storhandlade… Jag får ju besök framöver. Ja närmare bestämt imorgon. Har nog aldrig haft så mycket i kylen. Och det känns faktiskt väldigt bra.

Luftade Fröken Hoj idag. Tänkte att hon skulle få följa med mig på loppmarknaden på Lincoln Road idag. Men icke. Där var ingen loppmarknad idag heller och jag börjar undrar var den har tagit vägen!? Vill gå!

Blev några timmar på stranden och en löprunda istället. Fick information om att Miami Marathon springs den 31 januari. Kanske något för mig??? Jagar ju faktiskt en bättre tid. Hoppas jag kan övertala löparpappa att stanna så länge…

Någon frågade om jag var flygvärdinna ikväll. Hade tydligen en sån utstyrsel som liknade de som jobbade ombord. “No sir, I am not”.

Badvaktstornet från 5:e gatan idag. Hoppas ni alla hade en härlig andra advent. Jag har köpt en julstjärna idag och så länge den håller sig röd och fin har jag lite julstämning. Halleluja!

Miami Dec 001

Miami Beach 059 Miami Dec 008

Miami Dec 006 Miami Dec 009 Miami Beach 015

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories