Bokrelease av Granboken

november 25, 2015

Är varm i hjärtat idag. Visst kan man säga så? Varm i hjärtat fast extremt bråda tider. ALLA ska köpa julgran i år verkar det som. OCH oj vad vi jobbar på nu. Ville dock kort dela med mig av den fina kvällen igår på Urban Deli på Sveavägen (tack Beatrice och co u rock!). Så mysigt. En riktigt granskog. Emil, min lillebror, hade kört dit en massa granar och monterat upp. Och en massa granris överallt så grandoften var påtaglig. Tack alla finingar som kunde komma denna kväll. Tack Eero och Anders Henriksson för fina bilder. Se alla som var där här.

Tack Urban Deli, Jerker för ljud :), Årbrå för goda pepparkakor, Dufvenkrooks för gott glögg, Make up Store och Lantchips för härliga bidrag till goodiebagen som förutom Granboken innehöll en EATSweden samt en voucher från Smålandsgran såklart.

Tack bästa Bella som fixar! U rock! Tack Karin som har varit redaktör för boken och Åsa Steen som gör ett enormt PR-arbete. Men framförallt tack Johan Lygrell för så otroligt vackra bilder och Johanna Bjuhr som har formgivit och trollat till boken. Och min älskling Susanne som står ut med sin entreprenör.

ERO_0490 copy ERO_0517 copy ERO_0523 copy  ERO_0528 copy

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories