#12 Lulu Carter – ”Jag tror på bön”

november 19, 2016

lulucarter

#12 Lulu Carter – ”Jag tror på bön”

Lulu Carter är inredare och känd från tv och tidningar. Med 18 säsonger i bagaget för TV4:s succé Äntligen hemma är hon en av landets mest kända inredare.

När vi möts talar vi om systern som drabbades av bröstcancer. Trots mammografiundersökningen en månad tidigare. Vi talar om att Lulu samtidigt skulle operera sina egna bröst. För att göra dem större. Hur nära det blir när ett syskon drabbas. Vi talar om att Lulu går på ultraljud en gång var sjätte månad. Detta istället för mammografi. Och om närmsta väninna som drabbades av bröstcancer tidigare i år och hur Lulu var med den dagen när väninnan tappade sitt hår. Vad man säger i en situation. Vi talar om första mötet med cancer när Lulus bästa vän i skolan dog i leukemi bara 10 år gammal. Men också om hur Lulu via sin pappa som arbetade som läkare följde många cancerpatienter då han ställde många diagnoser. Särskilt bröstcancer- och livmoderhalscancerdiagnoser.

Vi talar också om hur olika sorgearbetet ser ut. Vi talar om gudstron. Och vad gud menar med cancer och varför. Vi talar mycket om det. Och om den högre makten. Vi talar om Lulu sinnesro. Hur hon har uppnått den.

Produceras av Kid Eriksson. Presenteras i samarbete med ACast.

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories