Bästa dan på länge och äntligen sol och värme!

januari 9, 2010

Miami 2010 027 

Äntligen är värmen tillbaks! Men den ska inte vara så långvarig. Enligt alla väderleksrapporter (de stämmer ju aldrig men ändå) ska det bli superkallt nu. Faktiskt minusgrader inatt! De rapporterar om kris på nyheterna. Det har aldrig varit minusgrader här förut och folk har panik! Vädret är så himla märkligt! Men idag har vi i alla fall solat heeeela dagen. Vi tog taxi till Fontainebleau. Det är ett gigantiskt lyxigt hotell med typ 8 pooler. Jag firade julafton där och på nyårsafton uppträdde Lady Gaga där. Vi började morgonen med att bubbla i kokhett vatten. Kan man ha det bättre en fredag i januari? Självklart kom champagne med jordgubbar in efter ett tag. Jag gillar sånt. Lite lyxkänsla. Min syster har underbara bilder på detta, som jag hoppas på att få…

En heldag på Fontainebleau alltså. Barnen lekte supermycket i poolen. Edvin spelade fotboll med badvakten. Ebba jagade bort fåglarna. Hon sprang naken typ hela dagen… tror jag påpekade det för syrran 511 gånger och när en av ordningsvakterna kom fram och frågade ”Is that your child?” svarade syrran förläget ”yes it is…”. När han sedan bad henne ”Please, put some clothes on” skämdes hon lite… Hehe det var VÄLDIGT kul. Ebba ska få nya badkläder imorgon. Tydligen så använder Perssons barn aldrig badkläder. ”Hemma på Revlen badar vi alltid nakna…” Jo, syrran men nu är vi på lyxhotell o Miami. Jag vet inte men kanske lite skillnad, eller? Snälla köp lite badkläder!

Underbart med barnens energi. Helt otroligt. Var kommer den ifrån? Emil hade också massor energi och tar nog priset som lekledaren idag. Vi promenerade hela vägen hem från Fontainebleau. Typ 20 gator. Älskar att gå längs havet. Tror alla njöt precis som jag.

Miami 2010 074

Verkligen en underbar dag. Alla var på topp. Och att knappt behöva röra på sig och samtidigt få lunchen serverad på solstolen och nya handdukar stup i ett är härligt. Älskar att ”smyga” in på lite sköna hotell… Syrran drack drinkar. Fattar inte vad som har hänt . Förr var det bara skogsbärscider. Beachen ligger ju alltid bara över axeln och alla sprang dit och badade om vartannat samt spelade fotboll. Min far är förresten mörkare i hyn än många. Hur kan han alltid bli sååå brun? Syrran påstår att han har annan hy.

I eftermiddag smet jag iväg till Delano och träffade snygga och supertrevliga Joao från Portugal. Träffade honom på Algarvekusten i somras när jag var där och golfade med min dåvarande kollega Anna. Joao var sedan i Stockholm en sväng och nu ska han ut och segla i Karibien en månad. Vilken underbar livsnjutare och alltid så glad. Härligt! Jag lovade att försöka hinna förbi Portugal till sommaren. Hoppas Anna hänger med och golfar.

Miami 2010 086

Julia och jag sprang längs beachen ikväll. Så härligt! Idag har vi hunnit massor känns det som. Efter löpturen smög nästan alla iväg till Loews och badade bubbelpool i mörkret. Snacka om mysigt. Och har man fått smak på lyxlivet så har man.

Senare på kvällen spelade vi fyrmansvist. Pappa, Edvin och Ebba somnade som stockar. Frida skrev på sin hemsida www.fredrikpersson.com. Vi hämtade pizza men orkade bara ett par slicar var. Usch var pizza kan var äckligt ibland. Typ som ikväll. Jullan och jag förlorade i visten mot Fredde och Emil. Hatar att förlora.

Imorrn har jag kört iväg familjen till Sawgrass Mills för shopping. Pappa längtar! Not. Försökte till och med låstas att han var förkyld ikväll. Själv ska jag jobba hela dagen. Ska förbereda min intervju med Miranda i Sex and the city. Eller Cynthia Nixon som hon heter. Ska bli väldigt kul! Träffar henne på kvällen. Vad ska jag fråga henne? Förslag? 

Miami 2010 045

Miami 2010 061

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories