On stage

Why not?
Anna Benson föreläser oftast på temat ”Why not?”, som bygger på hennes bok med samma namn. Hon uppmanar alla att leva sina drömmar. För visst har även du någon dröm? Lever du den? Eller väntar du på bättre tider?

Föreläsningen anpassas efter målgrupp med huvudspåret att tro på sig själv och att våga. En sådan där spark i baken som man ibland kan behöva. Genom att berätta sin historia med exempel från verkligheten blir föreläsningen jordnära där alla kan känna igen sig. Oavsett ålder eller bakgrund.

 

Anna är en flitigt anlitad föreläsare och under hennes föreläsning får du följa med till de konstnärliga finrummen och dess gallerier i såväl Sverige som USA, Aftonbladets löpsedlar och hetluften i journalistvärlden, den omtalade sänghistorien med James Bond, näringslivet och att vara chef, ”Hollywoodkarriären”, bordtennishysterin i Kina, massmedia, att leva som närmast anhörig till någon med cancer, röda mattan, hur man samlar 4 miljoner kronor, författaryrket men framförallt hur det är att våga leva sina drömmar.

 

Hon arbetar även som moderator och konferencier och ser alltid till att vara väl påläst oavsett ämne. Anna är lättsam och glad och får alla att känna sig bekväma på scen med en mikrofon i handen. Att stå på en slags scen och intervjua är hennes vardag.

 

 

”Anna Benson är multikonstnären där inget är omöjligt. Med sin bakgrund, snabbhet och utstrålning är Anna enormt uppskattad och inspirerande såväl som moderator och föreläsare.”

 

”Som åhörare lämnas ingen oberörd. Anna har en fantastisk förmåga att få sin publik att känna sig inspirerade, sedda och hörda.”