Nya Stina Dabrowski!

maj 10, 2011

Foto3775.jpg

Jag har varit på möten hela dagen. I morse var jag på en introduktion för alla Sveriges nya ambassadörer för kvinnors företagande och entreprenörskap. Ska berätta mer om det. Det känns i alla fall otroligt kul och hedersamt att blivit utnämnd och vald som ambassadör. Förhoppningsvis kan jag förmedla och inspirera andra. På eftermiddagen var jag på Poppius Journalistskola och lyssnade på min förebild Stina Lundberg Dabrowski. Stina är en fantastisk journalist som jag beundrar otroligt mycket. Tack snälla för en otroligt bra och inspirerande timme. You rock! Jag vill bli “nya” Stina Dabrowski med min egna pratshow. Undrar om jag ska hoppa eller snurra? Framtiden får utvisa.

Foto3776.jpg

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

12 Comments on “Nya Stina Dabrowski!

ms Cromwell / maj 10, 2011

Håller med. Och lycka till… Man kan bli vad man vill om man aldrig ger sig..

Svara

Sonja 87 år / maj 10, 2011

Sonja 88 år 10 maj 2011 kl 17:15
Jag önskar dig lycka till. Kanske kommer jag att vara med när du blir en ny Stina Dabrowski.
Annars sitter jag kanske på ett moln och gungar och tittar ner på jorden. Kanske kan jag då titta ner och urskilja den nya Stina Dabrowski.
Hjärtliga hälsningar
Sonja

Svara

Lotta / maj 10, 2011

Klart du ska bli nya Stina…fast Anna så klart..;o)) Lycka till…och kör så det ryker. The sky is the limit !
Kram
Lotta DKSG..;o))
PS. Tusen tack för hälsningen igår. Den värmde..;o))

Svara

Brain Seltzer / maj 11, 2011

Detta är ju du! Du har förstått vikten av nätverk och kontakter. Det är något som är viktigt för alla, oavsett jobb eller brist på jobb. Vet man inte vem någon är vet ingen vem man är.
Det är det här som gör att du kommer att lyckas. För att överhuvudtaget komma någonstans så är det så att man ska vara på rätt plats vid rätt tillfälle och snacka med rätt snubbe. Träffar man aldrig folk eller visar sig ute så kan man lika gärna fortsätta sitta i soffan och drömma och utveckla bitterhet.

Det är det här som är så inspirerande med dig, det smittar. Just nu så är jag i full fart med att hitta ett bättre jobb och utan de kontakter och de man träffat genom åren så skulle det vara svårt att genomföra. Ju längre upp man kommer på stegen desto glesare blir det mellan jobben så man kan inte sitta hemma och vänta på att bli 2head hunted”, så eftertraktad är man inte.

Det är ett nöja att få läsa om allt du får vara med om!/Jocke

Svara

Brain Seltzer / maj 11, 2011

Läste ditt CV på din hemsida…. Ett litet fel har smugit sig in där. Innehar B-körkort står det. Vill inte strö salt i såren men det är alltid kul att påminna om…. ja du förstår!/J

Svara

Brain Seltzer / maj 11, 2011

Men va? Snöt inte purken dig på kortet nyligen? Eller fattade jag fel?

Svara

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories