Make Up Stores magiska show

september 7, 2011

Anna Benson & Gabriel Forss

Igår var jag och Gabriel på Make Up Stores otroligt glamourösa 15-års jubileum. Det kändes lite som Victoria Secret visningarna i New York. Inte för att jag har varit på någon, men jag har ju sett… OMG vilken show. Otroligt läckert. Tack Bindefelt för en mycket läcker tillställning och framförallt tack Make up Store. Maria Montazami och Kayo showade lite. Tillställningen var på Annexet och jag vet inte om det var bästa lokalen. Mycket folk var det trots att det inte kändes så. Min vän Emma Igelström smög förbi en sväng också. Gör jag annat än och minglar? Jaaaa….

Bilder lånade från finest.se och stureplan.se. Klicka för att se alla fantastiska bilder.

Micael Bindefeld & Maria Montazami

Sofia Hellqvist, Mika Liias & Frida Westberg

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Latest comments

Archives

Categories