Hon vann! Jag gråter! En saga!

maj 13, 2010

Jag finner egentligen inga ord. Men jag ska försöka. Det är inte varje dag jag gråter. Nej, väldigt sällan faktiskt. Men stirrandes på en dataskärm och skrikandes som en stucken gris – gjorde jag det. Herregud det här är inte sant. Viola Silas är en riktig sagohäst och har vunnit allt. Hästen har aldrig förlorat. Idag vann hon 15:e raka segern och Drottning Silvias Pokal på Åbytravet och 1 miljon. Helt okej dag.

Hyser beundran för Fredrik och hela hans manskap som sliter i regn och rusk dagarna i ända. Fredrik gråter väldigt ofta när han intervjuas. Så även idag. Han är fruktansvärt ödmjuk och sticker sällan ut. Men vare sig han vill eller inte så har alla hans namn på sina läppar. Fredrik Persson är den nya Stig H Johansson. Så sa Stig H själv i en intervju. Det här är bara början.

Frågan är om Viola Silas får en inbjudan till Elitloppet? Jag menar vad väntar ni på. Hon lär inte vara rädd för att möta några killar direkt…och om hon är det så lär hon bara springa ifrån dem ändå.

Jag vet att Brolin blev glad. Vi sms:ade lite innan start och han hade spikat Viola…som alla andra förvisso.

Och du Fredrik, att hantera press är nog något du lär få vänja dig vid. Men det ser ut som om du klarar det galant. Jag fann några ord, men egentligen finns det inga ord för detta. Det här är stort.

Gillar jag ens trav?

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

2 Comments on “Hon vann! Jag gråter! En saga!

Åsa / maj 13, 2010

Ja Anna, du gillar trav! Hela texten utstrålar ju det.

Svara

Anna Benson / maj 14, 2010

Åsa, du har så rätt! Men mest av allt gillar jag Stall Fredrik Persson och dina segerintervjuer!

Svara

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories