Har lärt mig att kitesurfa!

juni 21, 2011

2011-06-21 16.01.20.jpg

Idag har jag lärt mig att kitesurfa. Världens bästa instruktör, Niklas, från Surfers Kiteskola här i Varberg lärde mig på några timmar. Fantastisk känsla att glida på vattnet. Kul att vi fick det på film också. Ska bli kul att se dagens avsnitt sen. Varit en läcker inspelningsdag och dagar som den här kan man inte annat än att älska det här jobbet. Härligt med sådan variation som jag har i mitt liv. Bästa Chris och Fredrik har varit med hela dagen. Vi har härlig energi i teamet.

Kitesurfingbilden nedan är inte från idag, men så kan det se ut. Dagens resultat kan jag tyvärr inte visa ännu.

Natten tillbringade jag i metropolen Åsa. Otroligt fint vid vattnet och jag tog en kvällspromenad där igår. Kommande natt bor jag i Apelviken och det vankas en kvällspromenad även här. Jag njuter. Blir en tidig kväll. Rösten är inte helt hundra ännu.

2011-06-21 16.02.11.jpg

2011-06-20 22.05.09.jpg

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Latest comments

Archives

Categories