En snabbis i Skåne

februari 13, 2012

I dag har jag haft ett spännande möte i Malmö. Kan bli riktigt bra! Tänk vad Malmö ligger nära Helsingborg egentligen. Och från Malmö till Köpenhamn och kontinentan är avstånden inte långa. Det blev dock aldrig att jag åkte till just Malmö när jag bodde i Helsingborg. Nu är jag dock van vid avstånden. Att ta sig från norr till söder i Stockholm tar minst lika lång tid. Hur som helst Malmö är en underbar stad. Faktiskt. Har inte tyckt så mycket om stan tidigare. Var där i morse som sagt, sen åt jag en härlig lunch i Helsingborg . Intervju med Helsingborgs Dagblad och plåtning i härlig vintermiljö. Det är jag inte så van vid. Skulle vilja ta lite nya bilder i just vintermiljö. Det är vackert.

Signerade sedan lite böcker hos BTK Rekord, min gamla bordtennisklubb och sen vidare till Stockholm. Och nu ska jag på en bio. Hej hopp!

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories