Cykeltur runt South Beach

december 9, 2011

Igår var jag helt ledig. Så härligt. Jag älskar ju egentligen kombinationen och känslan att nästan aldrig “jobba” eftersom jag mest får göra härliga grejer i mitt arbete. Men som sagt igår total slappadag. Inlines på morgonen, löpning på kvällen och sen cyklade jag och Gabriel runt South Beach. South Point är så läckert med alla kryssningsfartyg etc. Man är aldrig där annars. Kollade på solnedgången som är så vacker och vyn över downtown. Vi är båda rätt trötta då vi jobbat mycket så på dagen somnade vi vid poolen. Otroligt härligt. Vi njuter verkligen.

South Beach är för övrigt perfekt att cykla runt på. Mycket bättre att ha cykel här än bil.

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Latest comments

Archives

Categories